Didaktic's treffit Uuraisten Oikarissa 10.-12.9.2010


Jo perinteeksi tulleet Didaktic's treffit järjestettiin tänä vuonna Keski-Suomessa, Uuraisilla. Mukaan oli ilmoittautunut ennätysmäärä väkeä. Lauantaipäivänä leireilijöitä oli nelisenkymmentä henkeä. Tähän päälle 18 kelpietä, 6 kääpiöpinseriä, 3 dobberia, 2 malia ja schipperke, oli meno varsin vallatonta! Mainittakoon, että ekoilla treffeillä, 2007, oli 11 osallistujaa.

Tilat Oikarissa olivat erittäin sopivat leireilyyn. Ensi kerralla kyselemme vielä vähän lisää maastoja, niin tilanne on lähes täydellinen.


Narttulinjaa neljässä polvessa


Pentujen leikkiä


Varsin iloinen olin C-pentujen jälleennäkemisestä. Leikki luisti pennuilla hienosti ja leikkikaveria ei tarvinnut kaukaa hakea. Paikalla oli yhtä lukuunottamatta kaikki C-pennut. B-pennuista paikalla olivat kaikki ja A-pennuista mukana menossa olivat Ahti, Hi-Likka, Centa ja Pessi. Kääpiöpinsereitten rytmiryhmässä olivat vaki-leireilijät Noel ja Jalo ihmisineen. Näiden lisäksi uusia leireilijöitä olivat Elsa, Sisu, Wia ja Nitro. Ehtipä Helikin pyörähtää paikalla Iineksen kanssa.


Treffien koulutuksellinen ajatus on ollut se, että omalla porukalla koulutamme ja neuvomme toinen toista. Tarjoamme mahdollisuusksia kokeilla eri harrastusmuotoja ja jokainen pääsee halutessaan sekä kouluttamaan, että koulutettavaksi. Meillä on omassa jengissä jo niin paljon taitavia ja kokeneita ihmisiä, että koulutustarjontaa on yllin kyllin. Tämän vuoden vieraileva tähti oli agility-kouluttaja Tuija Kortelainen, joka perehdytti uusia ja kouli vanhoja tekijöitä.


Pennutkin kokeilivat agia


Vesku luennoi

Tänä vuonna tarjontaa olisi taas ollut enemmän kuin aika antoi myöten. Ehdimme kokeilemaan agia, jälkeä, esineruutua, tottista, verijälkeä ja kirsikkanan kakussa koulutusmaalimies Vesa Sepponen luennoi meille käytännön harjoitusten kera koiran oppimisesta, vieteistä, palkkaamisesta ja saalisleikistä. Paljon jäi vielä kokeilematta. Siitä sitten ohjelmaa seuraaville vuosille.

Oheisohjelmana saunottiin, juoruttiin, nautittiin virvokkeita, istuttiin nuotiolla ja laulettiin kitaran säestyksellä - ai niin ja tietty syötiin hyvin!

Kiitos meidän kaikille kouluttajille - teihin voi aina luotta! Kiitokset kaikille mukana olleille! Teidän kanssa on mukavaa järjestää toimintaa. Ja ennen kaikkea olen erittäin onnellinen, että olemme saaneet juuri teidän mukaan meidän porukkaan. Pidetään into korkealla ja verkosto vireänä vuoden ajan. Ensi syksynä taas tavataan isommalla joukolla!

KUVAGALLERIAAN:
(Kuvista kiitos Suvi Maliselle ja Tuija Kortelaiselle)
Didaktic's treffit 2010


   

©2004 www.didaktics.com
susanna.uusitupa(at) didaktics.com
pertti.karppa (at) didaktics.com